SketchUpin käytön harjoittelua

Meillä on ollut muutaman viikon ajan etäopetusta koulun sulkemisen takia. Poikkeustilanteen vuoksi emme ole edenneet normaalin opetussuunnitelman mukaisesti, vaan olemme sen sijaan opetelleet SketchUpin käyttöä, sillä sitä on helpompi opettaa ja myöskin harjoitella etänä.

Alun ihmettelyn jälkeen olen päässyt jokseenkin jyvälle ohjelman toiminnoista. Tämähän on kuin monimutkaisempi versio The Simssistä! Simssin kanssa olen joutunut tuskailemaan suppean kalustevalikoiman kanssa, mutta SketchUpin Warehousesta saan tuotua talooni loputtoman määrän erilaisia kalusteita ja esineitä. SketchUpin opettelua helpottaa myös se, että saan tarpeen vaatiessa kotona apua ohjelman käyttöön poikaystävältäni.

Tässä työssä olen mallintanut SketchUpissa meidän kotimme. Käytin apunani asuntomme pohjapiirustusta sekä skaalapuikkoa. Mallintamiseen meni useita päiviä, sillä halusin kalusteiden lisäksi työhöni myös koriste-esineitä, jotta työstä tulisi mahdollisimman yhtenevä oikean kotimme kanssa. Olen työhöni tyytyväinen ottaen huomioon että tämä on ensimmäinen työni SketchUpissa.

Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s