Näyttö

Suoritin marraskuun alussa ensimmäisen näyttöni. Näyttöpäivän aamulla sähköpostiin kilahti tehtävänanto, jonka perusteella tuli tehdä asiakkaan tarpeisiin sopiva sisustussuunnitelma. Tehtävän tekemiseen oli aikaa päivän loppuun asti. Näyttö koostui makuuhuoneesta ja työhuoneesta. Toteutin näytön Archicadilla.

Näytön asiakkaan ostaman rivitaloasunnon pintojen värit eivät olleet hänelle mieluisia. Asiakas toivoi kodista rauhallista, selkeää sekä kotoisaa. Toiveena oli myös vaihtaa koko asuntoon uusi lattia. Huonekalujen osalta annettiin vapaat kädet muutamaa omaa kalustetta lukuun ottamatta. Tässä työssä ne olivat jugend-tyylinen kirjoituspöytä sekä musta lepakkotuoli. Työhuoneeseen toivottiin kirjoille säilytystilaa sekä rauhallista lukunurkkausta. Asiakas pitää jugend-tyylistä sekä modernin ja vanhan yhdistämisestä. Lisätoiveena oli tuoda itämaisia aksentteja sisustukseen. Asiakas pitää maanläheisistä ruskeista ja vihreistä sävyistä sekä viininpunaisesta ja sinivihreästä.

Jugendin, modernin ja itämaisuuden yhdistelmä oli hyvin haastava. Itämaisuutta toin sisustukseen sinisävyisillä itämaisilla matoilla. Jugendia toi asiakkaan työpöytä, minkä lisäksi en halunnut muita jugend-tyylisiä kalusteita sillä tilat olivat niin pienet ja pöytä oli itsessään erittäin hallitseva elementti. Värit pidin jugendille tyypillisesti vaaleina. Moderniutta toin työhön ajattomilla ja laadukkailla klassikkohuonekaluilla.

Olin työssäni eniten tyytyväinen ajankäyttööni. Sain työni valmiiksi klo 21 illalla, eli 3 tuntia ennen viimeistä palautusaikaa vaikka ajattelin että työn valmistuminen menee viimeisille minuuteille. Kokemuksena näyttö oli opettavainen, ja opin asioiden priorisointia jotta sain kaiken valmiiksi ajallaan.

pohjapiirustus archicad
leikkauskuva renderöinti havainnekuva
leikkauskuva renderöinti havainnekuva
leikkauskuva renderöinti havainnekuva

Kalusteluettelo:

kalusteluettelo sisustussuunnittelu
kalusteluettelo sisustussuunnittelu
kalusteluettelo sisustussuunnittelu
Advertisement

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s